lördag 22 december 2007

Loke Nyberg

Konserten på KGB var toppen. Jag o Robin var där ganska tidigt så en fin signering av min skiva fixades redan innan han började spela. Jävligt underhållande spelning. Många skratt. Humor. Det blev inte så mycket sömn natten till fredagen. En kaffe och smörgås på stan blev det. Sedan en sväng till VV. 17 veckor sen sist. Resultatet blev -0,3. Hyggligt nöjd kan jag säga. Inte räknat en enda poäng sen jag vet inte när. Nytt kursprogram att sätta sig in i. Borde nog ta tag i det där. Imorgon är nog en bra dag. Fick godkänt på måltidskulturtentan förresten. Och på PMet. Bra! Nu är glasögonen klara och uthämtade. Det är en aning ovant. Men de är ju ganska fina. Julfest på slottet igår. No comments. Jag har ont i kroppen idag. Julfirande med mor hos Malin idag. Alltså. Julen. Inga kommentarer där heller. Sol, ja tack. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar