lördag 1 december 2007

När solen skiner, skiner vi...

Nu har jag blivit bjuden till min syster på julafton. Pappa kommer. Inte mamma. Jag hoppas innerligt att jag bryter lårbenshalsen innan jul så jag slipper närvara vid julfirandet. Jag lyckades ju inte så bra med lårbenshalsbrytandet förra året. I värsta fall så får vi nog styra upp en dansmattskväll snart så chansen ökar att en olycka skall inträffa. Igår ledde det ena missförståndet till det andra. Men jag tog min muntliga tenta i alla fall. Duktiga jag! Fredagskvällen spenderades på gymet. Det gick väl sådär att träna. Helena följde med. Solariestrålarna värmde min hud. Idag har jag ätit lunch hos mormor. Hon fick en halv hjärtattack när jag sa att jag funderarpå praktik i Thailand. Var nere till Synsam idag och beställde glasögon. Spons mottages tacksamt. Om jag får en 50-peng av alla på min msn-lista så är saken klar. Ikväll blir det Wii-spel och cola hos bror min. Nördigt värre för en lördagskväll. Men så kan det vara. Puss! Snart är det jul. Visst är det underbart?!

1 kommentar:

  1. Det är ingen som tvingar dig om du ändå inte vill.

    SvaraRadera