tisdag 18 december 2007

Snart är det "jullov"

Ny vecka. Nya utmaningar. Grupparbete skulle ursprungligen skrivas i en grupp om 8 personer. Nu har vi lyckats bli fyra i alla fall. Det blir intressant i vilket fall som helst. Föreläsning om GI med Cathrine Schuck idag. Ganska värdelöst faktiskt. Vem orkar äta 3 ägg, 100g skinka, någon avocado och lite tomater till frukost? Kanske jag, men hur ekonomiskt är det? Och ät lite ost innan middagen. Det är bra. Och komjölk är big no no! "Jag skulle ge mitt barn under ett år fullkornsprodukter, men inte rekommendera någon annan att ge sitt barn fullkornsprodukter så tidigt om jag inte träffat barnet." Konstigt uttalande tycker jag. Det blir intressant GI-matlagning imorgon. På onsdag ska vi laga sushi. Det blir roligt. På torsdag ska jag och Robin gå på Loke. Jag ser fram emot det otroligt mycket! Och snart är det juluppehåll. Jag måste ordna med min praktikplats så fort som möjligt nu. Bah. Sova. Puss!

1 kommentar:

  1. Folk drack ju inte heller mjölk innan kylskåpet uppfanns...eller?

    SvaraRadera