torsdag 6 december 2007

Update

Jag har blivit riktigt dålig på att uppdatera bloggen. Förra helgen var jag på Statt. Lelle och jag skulle gå ut, men jag vetifan, han sållades bort vid entrén. Förmodligen för full. På söndagen skulle jag åka upp till Hyttan, men det blev mörkt och jobbigt, så jag sköt upp det till måndagsmorgonen. Väl hemma var det bara att vända i dörren och åka ut till skjutbanan med mina andra skjutgalna vänner. 48 pang senare var det dags att fara hemåt. Ringde Heinz och försökte prata om min praktik. Det gick väl sådär. Letar febrilt efter någon som känner någon i Berlin. Går väl inte så bra direkt. Mailade till ambassaden i Canberra i tisdags. Fick ett upplyftande svar igår. Sofia och jag skrev klart vårt PM i tisdags kväll också. Hade psyksamtal med min kombo om min egentliga anledning till att inte vilja åka på praktik. Kökslektion med Herr Forsell igår. Klappgröt, lapskojs, korv, sillbullar med korintsås och fattiga riddare lyckades jag, Emelie och Kalle åstadkomma. Gott. Njae. Jag förstår varför vi utvecklat våra matvanor. Spenderade kvällen med gott sällskap, god mat och tre avsnitt av hemmafruarna. Me like! Något jag inte tycker om är grannar som sjunger karaoke klockan fyra på natten. Och sen dessutom sätter på tokhög musik på morgonen också. Dislike! Nu är jag hemma hos pappa. Har min femte och sjätte maskin med tvätt igång nere i tvättstugan. Det är lite halvjobbigt när alla kläder börjar ta slut. Har varit på hotellet och fixat biljett till juldagen och snackat lite med köket. Nu ska jag bege mig hem till min kära syster och få lite mat i mig. Träning senare kanske. Halsen är dock inte så bra. Har jag glömt något? PUSS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar