fredag 28 december 2007

Vad som än händer så är det mitt fel!

En av mina bästa kompisar bad mig hjälpa henne att flyttpacka och flytta hennes möbler och prylar hem till sina föräldrar från hennes sambo. Javisst, kan jag göra det. Onsdag kväll packar vi alla grejer och på torsdag morgon gick flyttlasset. Om någon ber mig om hjälp och behöver mitt stöd i ett beslut den människan tagit, så ställer jag upp. Så är det bara. Det är inte mitt fel att han stulit pengar av henne och spelat bort dem, behandlat henne som skit och inte fattat bättre, tyvärr. Men det är lugnt. Skyll gärna på mig och att det är jag som fått henne att bestämma sig. Jag tycker att han själv borde ha insett för länge sen att han har problem och gått på tok för långt. Hon är vuxen människa för övrigt och har tagit ett moget beslut. Hade hon bestämt sig för att stanna, så hade hon haft mitt stöd där också. Det är hennes liv. Nu står jag bakom hennes beslut och ändrar hon sig, så är det så. "Therese har dåligt inflytande på dig". Det är inte första gången det uttalandet kommit ur en karls käft. Alltså, när ska killar inse att det är det som de gör som gör att tjejer lämnar dem. Det går liksom inte att manipulera hur länge som helst. Det finns så mycket att säga. Jag blir bara så trött. Skyll er själva för fan!

1 kommentar: