söndag 16 december 2007

Vinterfest... Lost...

Oj. Vilken kväll det blev igår. Tappade bort min hemnyckel. Gick hem barfota innan jag ens ätit desserten. Somnade i trappan, vaknade när Calle kom och släppte in mig i sin lägenhet. Ute i morse i lånade skor och kläder för att leta efter nyckeln. Emelie behagade höra av sig efter jag varit ute i någon timme och säga att någon hade hittat nyckeln på puben igår och hon tagit med den hem. Bah. Så kan det gå. However. Det var ju skoj på Vinterfesten i alla fall. Min klänning är inte lika fin idag som den var igår dock.

I fredags hade jag besök och lagade så jävla god mat. Till förrätt åts en räktartar (med ägg, kapris, rödlök och dill), avocadocreme, sallad. Varmrätt blev pommes duchess med morot, färsbiffar och champinjonsås. Dessert en saffransparfait, glögginkokta apelsinfiléer och en sirap på julmust. Puss hej!

2 kommentarer:

  1. Vad fin du är! :)

    SvaraRadera
  2. Gud vad snygg du är.....älskar dig gumman. Puss & Kram

    SvaraRadera