tisdag 15 januari 2008

anti viktväktarna

gruppmöte med min matlagningsgrupp imorse. ingen träning blev det. orkade inte pallra mig upp ur sängen. däremot blev det en promenix ikväll med pia. imorgon blir det debatt om vår kostmetod viktväktarna. haha. det blir skoj. min grupp ska argumentera emot metoden. intressant! har nog ett par ganska bra argument på lager. dock går de att argumentera ner om man är tillräckligt påläst. haha. det är ju bara att chansa på att de andra inte vet tillräckligt. nu är det snart dags att sova här. För övrigt så känner jag mig lugn, samtidigt som det spritter i kroppen på mig. jag känner mig tillfreds med tillvaron. jag är glad. och mår bra. jag älskar de människor som tillför positiv energi till min tillvaro just nu. ni som suger musten ur mig bryr jag mig inte om! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar