torsdag 17 januari 2008

californication

idag har jag inte gjort mycket vettigt alls. sov till strax innan elva. gick bort till robin o drack kaffe. var på väg till skolan för att låna böcker. gick sådär. gick hem. såg ett par avsnitt av californication. fixade rotmos. såg ett par avsnitt till. åt ett par mackor. såg ett par avsnitt till. vad ska jag göra nu då. tolv av tolv avsnitt avverkade. bra serie. 22:35 på fyran ikväll för den som missat den. vad mer. tänkte gå på poweryoga ikväll, men min motivation är inte den bästa. tänkte jag skulle åka in till örebro imorgon, men csn har ju inte satt in några pengar ännu. så det blir väl skolarbete imorgon. jag förstår inte hur jag ska stå ut här uppe fram till sextonde februari. det kommer jag inte att göra. for sure. jag saknar hälsogymet. fan. jag saknar vettiga träningskompisar. börjar bli lite sliten i ryggen av att ligga i sängen och glo på laptopen hela dagen. debatten förresten. vårt team vann nog över de som pratade för viktväktarna. dåligt av dem tycker jag. o så tänkte jag beklaga mig över vissa saker. men jag skiter i det! nu ska jag sova snart. puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar