lördag 26 januari 2008

du ser det från den stora vägen.

har haft två fantastiska dagar i skolan med patisserie. en dag kvar innan dessa intensiva dagar är över. om tre veckor bor jag inte kvar här längre. vad är det som händer egentligen. jag, d och r gick bort till statoil förut. jag kan inte annat än skratta i deras sällskap. tänkte på hur det kommer bli sen. om vi kommer träffas någonting efter det här. så jävla härliga människor. när d härmar penguin håller jag på att avlida. jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns. nu är det snart dags att krama kudden här. det blev ett pass på gymet förut förresten. 28 min crosstrainer och 12 min trappmaskin. så jävla mycket folk. suck. imorgon ska vi dekorera klart våra tårtor, baka av våra lakritsbruléer och göra praliner. loveli. tur man inte blir sugen på sött. puss o gonatt!

1 kommentar:

  1. Skönt att veta att man kan göra någon glad. :)

    SvaraRadera