onsdag 23 januari 2008

effektivitet.

det blev ett nattligt äventyr till karlskoga inatt. elise ville ha skjuts till sin karl, så ann-sofie körde och jag hängde på som sällskap. inte var natt man är ute och åker bil. vid två kom vi tillbaks. det är inte lätt att sova med knullande grannar för övrigt. gah. "klara?". skulle ha tränat imorse. men kom inte ur sängen. dödstrött. robin skulle komma hit o äta frukost klockan tio. blev lite försenat, men upp kom jag i alla fall. sedan blev det träff med min grupp (läs: kaj) inför det nya grupparbetet. 3-rätters dessertmeny. kaffe hos robin och en sväng till ica. no shopping. påbörjat min menyanalys lite. läst åttiosju sidor i perfectionist. mailat emma. mailat studievägledaren. mailat praktikplatsen igen. fått psykbryt. det löser sig. det blir aldrig så bra som man hoppas, men heller aldrig så illa som man befarat. imorgon åker jag och robin till örebro. det blir bra. ska till klubben en sväng. får se hur det går. känns som det kvittar. träna ska jag göra innan vi drar. så äre. puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar