onsdag 2 januari 2008

en ny dag

god förmiddag. klockan är snart tio och ett pass på gymet och frukost hos familjen bus har hunnits med. gårdagskvällen spenderades nere på gersnäs med malin och muffe. flottade i oss pizza och såg på tv. jag var ganska sliten igår kände jag. slocknade fort som fan när jag väl stängde av tvn igår kväll. skönt. hade en sms-konversation med herr öhman runt fyra inatt. vad jag gjorde vaken då vet jag inte. det sista smset skrev jag nog sovande för det var oförståeligt. lite halvtrött var jag klockan sju när jag tänkte gå upp idag. halv åtta masade jag mig ur sängen i alla fall. idag borde jag gå ner till synsam och få bågarna tillböjda. sen blir det som sagt klubben i eftermiddag/kväll. jag funderar på praktiken. bäst för mig själv och min framtid borde vara att vara i berlin. dels för att det är en jävla erfarenhet och jag lär bli snabbare (förhoppningsvis), dels för att berlin sägs vara en grymt trevlig stad. skidort i norge kan nog vara skoj. frågan är bara hur min lever skulle må efter en sån vistelse. men å andra sidan, vem säger att levern skulle må bättre i berlin. ekonomiskt sett så blir nog norge bättre. men som sagt. det blir nog berlin. eller inget alls. vela. vela. vela. kanske skulle ta och tänka lite på mig själv nu och hur jag mår och borde må och så. självkänsla. vad är det. en dag i taget. eller en timme i taget till att börja med. nu blir det duschen. ciao! för övrigt. det skadar inte att säga som det är. trodde jag betydde mer än så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar