lördag 19 januari 2008

fettförbränningsnivå ej optimal

lördag igen. det känns bra. gick upp skapligt idag. cyklade i duggregnet till gymet strax innan tio. körde 40 min på trappmaskinen. det var tråkigt efter 5-6 minuter, men efter 10 så släpper det lite grann. har svårt att hålla pulsen på 156 (fettförbränningsnivå), utan ligger runt 170 istället. det gör säkerligen ingenting. var lite sugen på att styrketräna lite också, men det får vänta till morgondagen. det regnade och blåste mer när jag skulle cykla hemåt. höll på att blåsa av vägen ett tag. regnet är numera inget hinder för att orka ta sig till gymet. jag är nöjd! för övrigt så ska här pillas ihop någon typ av mini-desserter. ska till lotta runt tre och ha någon typ av dessert-fika. sofia och jag har en plan. lyckas vi inte så blir det ingen fika. jag ska hålla mig borta från desserterna ändå. fikade en bulle på kringlan igår och fan vilken kramp jag hade i magen på kvällen. då är det nog bättre att äta mat. for sure. heinz har ändrat med våra grupper inför nästa kurs igen. nu ska jag vara med kaj och ev. miss anderberg. det blir nog bra. desserter ska vi göra tills det rinner choklad ur våra öron. gah. och jag ska inte äta nånting av det! hur ska det gå? puss o kläm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar