tisdag 1 januari 2008

jag fick en kram och allt var bra.

första januari. inte så mycket skillnad från gårdagen. nytt år bara. hade en trevlig, förhållandevis lugn hemmakväll med helena igår. vi käkade otroligt god mat och drack inte så hiskligt mycket. halva flaskan vin är kvar till och med. två av mina sex öl gick åt. dock gick ju en flarra mailbu. snusk-asti på balkongen vid tolv-slaget. ett par tre rökpauser under kvällen. jag känner mig tom idag. jag vet inte vad jag vill, tycker, tänker eller känner längre. vad ska jag säga när han ringer sen. vad ska jag göra. kan någon berätta det för mig. gärna nu. fan. jag har väl svaret själv. lyssna till ditt hjärta. säg vad du känner, tycker och tänker. idag ska jag nog kränga en pizza för övrigt. imorgon ska jag till viktväktarna igen. frivilliga tjockisar får gärna hänga på. alltid kul med lite sällskap. förbannat trist att alltid gå dit ensam. det är ju lite lättare också när man är fler. så det så. nu ska jag ner till tvättstugan igen. ge mig en kram och säg att allt blir bra.

2 kommentarer:

  1. 365 dagar kvar på detta året! Kom igen nu, det kan bara bli bättre! PUSS OCH KRAM!

    SvaraRadera
  2. Allt blir bra! Kram!

    SvaraRadera