torsdag 10 januari 2008

kost, träning

har försökt spana runt lite på nätet vad som är lämpligt att äta o så om man tränar mycket. det är som med min kostmetod tror jag. äta allt men inte alltid. känns i alla fall som jag har lite försprång i och med att jag läst lite näringslära. igår blev det 30 min trappmaskin på morgonen, med johan. dock blev det inte en alltför mättande lunch (tänker icke göra om), och för långt mellan lunch och middag. så fokuseringen var icke på topp vid besöket hemma hos familjen bus. resultatet blev ytterligare ett pass på gymet på kvällen. 30 min crosstrainer blev det då. passade på att mäta midjan hemma hos familjen bus. 15 cm färre än när jag började på vv 2005. yes. nu kom bella. dags för frulle och sen ett konditionspass. yeah!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar