måndag 21 januari 2008

måndag hela veckan.

kursintroduktion för patisseriekursen idag. införskaffa nån bok o så. gymet sen. fyrtiofem minuter trappmaskin. duktiga jag. robin bjöd på kaffe o vi mailade herr H ang menyanalysen o fick avslag på vårt eminenta förslag. shit! jag tillagade lunch. en massa prat som vanligt. mailade herr H om praktiken. han förstod nog inte riktigt mitt problem. jag vet någon som inte kommer att åka på praktik. och det är jag. i alla fall inte till berlin. var hamnar jag? vem vet? pratade med min far förut. lagom upplyftande. not. pratade med min mor. en aning mer upplyftande. men icke optimalt. dejt med nina på torsdag eventuellt. men jag tror jag tar örebro på onsdag. o träffar mor min. om hon hinner. funderade lite igår. vad blir det av mig? ingenting? jag vill jobba med kost och hälsa. dietist. finns en fin utbildning i uppsala som jag vill gå. två år till. ne. jobba. tänka själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar