tisdag 8 januari 2008

minus. plus!

minus ett komma åtta. vätska förmodligen. klubben imorse med andra ord. mötet var som vanligt inte så mycket att hurra över. den där konsulenten tycker jag icke om. helena var över hit och käkade lunch idag. sen kanske jag råkade fastna framför datorn ett par timmar. blev ett hååårt träningspass på gymet idag. det är sjukt hur mycket mer man orkar när man har någon bredvid som pushar på. jag brukar köra kanske 32 kg på benpressen. idag blev det 59. det är fan nästan dubbelt så mycket. sen att jag skakade mig igenom resten av passet är en annan femma. de sista övningarna var inte lätta alls med det där skaket. haha. kul dessutom när alla ska kolla på när man tränar. tur jag inte tycker det är överdrivet pinsamt. imorgon blir det trappmaskin eller crosstrainer tippar jag på. styrka igen på torsdag. motiverad eller vad. i love it!

1 kommentar:

  1. Me want bread! :) Kollade upp ridningen idag, tyvärr så finns det ingen häst ledig. Misstänkte att det kunde vara så, nu när det är så få som rids. Vi får kolla till nästa gång du kommer till stan.

    SvaraRadera