onsdag 30 januari 2008

Nähä?

Elises cykel har fastnat i snön... dagens lunch...

Livet är bra konstigt. Nu har jag ett paaaar praktikplatser att välja mellan. Jag hoppas de ringer imorgon, så att jag får lite klarhet i det där och kan boka biljetter och sånt. Jag borde ha ringt till Berlin förra veckan när H sa åt mig att göra det. Jag mailade ju dit igår och tackade nej till praktikplatsen eftersom jag inte fått några svar på mina mail. Kom ett mail på tyska idag "Tråkigt att du inte kan komma, vi har letat länge för att hitta ett bra boende åt dig. lycka till i framtiden o bla bla bla.". Då kände jag mig lagom klantig som inte ringt dit förra veckan. Suck! Aja, jag gjorde mitt val liksom. Psykbryt deluxe en stund. Sedan kollade jag mailen igen och 30 min efter förra mailet har det ramlat ner ett mail till. "Hej. Såg inte ditt mail från 23e förrän nu, då det hamnat i junk-mail. vill du fortfarande komma hit så är du välkommen. det finns en svensk tjej här som du kan få prata med i telefon...". say what?! Vad har jag att förlora. Nu väntar jag på att de ringer o så styr jag upp det här. For sure. Berlin blir det. Har fått ja från en stjärnkrog i Köpenhamn också om det inte funkar i Berlin. Och en kontakt via chokolade-compagniet.dk. Från att inte ha någon praktikplats alls, så har jag nu en hög med valmöjligheter. "Det blir aldrig så bra som man hoppas, men hellre aldrig så illa som man befarat!". Jag blir bara helt förstörd av det här. Kan det inte bara vara lätt? Gah! Puss! Det ryktas om snöoväder imorgon förresten. Trodde det redan hade kommit....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar