onsdag 2 januari 2008

nu får det vara nog!

det var inte trevligt alls att ställa sig på vv-vågen idag. +2,3 kg. fattar ingenting. måtte det vara mens på g. jag har fan inte vägt så här mycket på TVÅ ÅR! nu blir det pointskontroll här ett bra tag framöver. minst 3 kg ska ju bort. gärna 7-8. fick sällskap dit i eftermiddag i alla fall. dock gillar jag inte den där konsulenten alls. hon är aggressiv och konstig och pratar utan att andas. efter vv blev det en sväng till herr öhman, där det blev mat. pasta + bacon, paprika, morot + smaksatt fraiche. vitlök också tror jag. trevligt sällskap ett par timmar. me like. imorgon kommer T2. det blir toppen. jag som tänkt åka till hyttan på fredag. det blir framflyttat till söndag, eftersom det kommer sånt underbart besök. ut och dansa på lördag kanske? nu ska jag planera morgondagens intag av föda. och jag ska komma ihåg att dricka mitt vatten. puss o hej! just det. jag är hyggligt imponerad av min väninna. fan. hitta en snygging i en affär bara sådär. "hej. vill du gå på bio med mig?" -javisst. imorgon blir bra. en bit mat skulle sitta fint också! pluspoäng för spontaniteten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar