söndag 27 januari 2008

praktikläget.

mailat ett par tre ställen som kan vara aktuella för mig. plus att jag mailat weinbar rutz igen. ikväll har jag dessutom mailat heinz för att förklara läget. jag vet inte om han förstår. plan b för mig är att ta studieuppehåll v 9-18, jobba under den tiden, spara pengar, gå de sista 5 veckorna i hyttan innan sommaren och sen försöka dra iväg på praktik i sommar. den som lever får se vad som händer. allt brukar lösa sig. förr eller senare. jahopp. för övrigt ska det pungas ut ytterligare en trehundra för skytte i veckan. skulle vilja hem lite och besöka mitt kära hälsogym, men det får jag väl fortsätta drömma om. på torsdag ska jag träffa herr N och diskutera min eventuella framtid. det ska bli riktigt skoj. jepp jepp. eller är det någon som har bättre förslag, vänligen meddela dessa. puss o gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar