söndag 6 januari 2008

tillbaks på banan.

jag är så bra. gick upp strax innan halv tio och ringde sven-e för att kolla om han fortfarande skulle till gymet. "jag är på väg ut nu". gaaah! stressa i sig frulle och på med träningskläderna och iväg. det gick tokbra att träna idag. jag lääängtar tills jag kan se resultat av träningen. nu blir det duschen och sen en fika med helena o hennes jobbarkompisar. sprang på en gammal guldis på gymet. frågade såklart om han skulle med på tisdag. han sa aldrig. han kommer vara där om några veckor i alla fall. aw. det är toppen det här. tack för igår. och tack till mig själv för att jag höll alkolholkonsumtionen på en skötsam nivå. duktigt duktigt! jag är bra! och jag mår bra när jag tränar och sköter mig. jag tycker det är ganska trist förresten att man ska behöva tjata med folk till gymet. jag skulle bli glad och någon tjatade på mig när jag var omotiverad. så är det. frivilliga slöhögar kan ju följa med imorgon. och jag är bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar