lördag 12 januari 2008

träningssällskap uteblev.

dock kom jag iväg till gymet i alla fall. fick lite draghjälp av helena när det blev för tungt. wii-spelande hemma hos david ikväll. jag är inte så jävla bra. övat för lite. imorgon ska jag och örjan åka hem till hyttan. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. ska tvätta imorgon bitti innan jag drar. o så måste jag packa. vad ska jag ha med mig och vad ska jag inte ha med mig? det blev inget skoköp häromdagen förresten. det kände jag av när jag gick från gymet hem till david. dyblöt om hälarna och tårna. bläk. shit happens. ta tag i det här nu. jag är glad att jag tränade idag också. jag har beslutat att jag inte behöver någon pt. jag klarar mig själv. jag vet ju hur jag ska äta. äter jag för lite så går jag ner. äter jag för mycket så går jag upp. och muskler bygger man genom att öka på belastningen. så är det. och jag ska boka in massage av spa när jag är tillbaks i hyttan. min nacke behöver. verkligen. så jävla fin är han förresten. jupp jupp! puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar