onsdag 20 februari 2008

att intala sig själv.

ett pass avklarat på gymet. med mr X som sällskap. träningshjälp. när det är tungt och man behöver någon som hjälper till lite, för att hjärnan ska bli lurad och tro att man får hjälp, fast man egentligen inte får det. en sån träningshjälp. sen om den träningshjälpen försöker säga "men om du intalar dig själv att du klarar tyngre, så behövs ingen hjälp". nä, fine, då hade jag behövt en hjälp för att klara ytterligare liiite tyngre eller så hade jag redan varit världmästare i bodybuilding. sen när Mr X satt där i sittande benpress-maskinen så lägger han sina händer på knäna och försöker förklara för mig att han kan hjälpa sig själv genom att lägga händerna på knäna, för då tror hans hjärna att händerna hjällper till. eeeeh okej. för benen känner ju inte om han trycker och hjälper till med händerna eller inte? gör han samma sak när han står i duschen och runkar? hjärnan tror att det är någon annans händer? eller det kanske är jag som är korkad, som inte kan få hjälp av mina egna händer och tro att det är någon annans?

6 kommentarer:

 1. Haha, som det där gamla knepet att killar kan sitta på sina händer så de domnar bort, så runkar dom och eftersom de inte känner att de är deras händer de använder tror dom att det är någon annan. Bahh, en del gör allt för sex, med eller utan partner :-p

  SvaraRadera
 2. Men då?!

  Alla har vi vårt sätt att handskas med situationer... Vilken är din? Att ta med dig sällskap till träningslokalen som hjälp? Funkar det för dig låt han ha sitt sätt ... Fine! Grejt! Analysera inte sönder allt.

  SvaraRadera
 3. hahahhaa de sa du riktigt bra gumman haha..:P

  SvaraRadera
 4. Men föresten?! Hur gör du själ när du "står i duschen och runkar"? Tänker du på dig själv?

  SvaraRadera
 5. Hahaha. Låt mig ha mitt sätt och sluta analysera sönder allt ;-)

  SvaraRadera
 6. Varför är jag inte förvånad över att Sorrowgirl är mer insatt i de där procedurerna än jag är? =)

  SvaraRadera