lördag 23 februari 2008

Berlin

Ja, vad säger man. Nu är jag här. Jag blev nog aldrig riktigt nervös heller. Somnade pa flyget. Min väska kom ut sist av alla vid bagageutlämningen. Jag ska aldrig mer resa med bärbar dator i ryggsäck. Värdelöst när man maste packa ur den vid säkershetskontrollen. Blev iaf uppmött pa flygplatsen av Katharina. Nu sitter jag i en öde gigantisk lägenhet nagonstans i Berlin - mamman är borta och K visste inte när hon kommer tillbaks. Imorgon ska jag pa sightseeing med tva av mina blivande arbetskamrater. Det blir bra det har. Lagenhet med högt i tak och det blaser rakt igenom den tror jag. svinkallt här inne. aja. det blir bra. K hade glömt köpa hem nagonting ätbart at mig. Jeje. det fixar jag imorgon. puss hej.

4 kommentarer:

 1. Lycka till och ha det skojj :)

  SvaraRadera
 2. Låter som en hit, allt detdär.. Jag är full o är hemma i k-flen, hurra lixom? Men, du har ju iaf interwebz där? :S

  SvaraRadera
 3. hej!
  skönt att höra att resan gick bra iaf! Det kommer bli super för dig!
  PUSS

  SvaraRadera
 4. Hur får man tag på dej i tysklandet egentligen? Jag tänkte sno din cykel i tio veckor framöver. Är det ok eller? skickade sms, men sen kom jag på att din tele kanske inte funkar där. Puss!

  SvaraRadera