tisdag 5 februari 2008

det är så lätt att kasta kärlek, där den vackert tas emot.

men det är inte lika lätt att vara såld på någon som inte går att nå. idag har jag spelat snökrocket med GAQS. det gick halvdåligt för mig. helkasst kanske man kan säga. svårt att få upp klotet när det grävt ner sig under snön. krocketdrycken gt byttes ut mot spetsad varm choklad. inte så jävla gott. det är så svårt att veta om jag ens betyder något för dig. en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej. anna och jag övade lite på vårt tal till examen idag. annars intog jag och emelie en kopp kaffe och en semla vid elva. jag mår illa. gjorde tokgod mat förut. det är tråkigt att äta ensam. jag är så trött på alla mail och koder. jag vill ha honom här på riktigt inatt. jag vill ha en stenugn. undras om det är någon som är sugen på att hjälpa till att bygga. bastun måste styras upp också. jag är kvar över sommaren. jag har knappast lärt mig något sen sist. drömde konstiga drömmar inatt. jag tror jag sakta börjar se en kontur. det är något stilla mellan dig och våren. det vimlar av stressade människor i stan. det är tomt på strandpromenaden. du kunde stå där i solen, men berätta ingenting om....

1 kommentar:

  1. Vet han om hur du känner? Spelar ni krocket tillsammans finns det ju tusen sätt att få en ursäkt... om inte dräm till honom med klubban

    SvaraRadera