tisdag 26 februari 2008

die erste tag

inte manga ord har sagts idag heller. mötte upp titti vid friedrichstraße innan jobbet. köptes med lite fikagrejer (nötnougatgiffel) till jobbet. startade arbetsdagen med en kaffe. sedan blev det lite knivövningar, vilket visade hur dalig jag är. manga dumma fragor senare var det dag för service. galet. jag kunde inte göra annat än sta och titta pa. helt galet. imorgon kanske det känns bättre. jag är imponerad över hur de kan ha sa mycket i huvudet hela tiden. äh. jag borde sova. det var heeelt öde pa tunnelbanan, jag som var sa smart, trodde jag, att jag satte mig i rätt ände av taget. icke. inte undra pa att det var sa öde. dumma jag. imorgon sätter jag mig i andra änden. ska försöka kolla med hon jag bor hos om jimmy ocksa kan bo här, men enligt katharina verkade det kört, da hon nog inte vill ha nagon kille här. aja. det blir bra. jag är hungrig. jag kommer inte bli fet av det här. sa det sa. god natt!
jag glömde. när jag stod under service och kollade pa hur de arbetade i köket, sa gick san rysning genom kroppen. ah! det här gör mig lycklig. far jag vara kvar här? jetzt muß ich doch deutsch sprechen.

1 kommentar: