onsdag 27 februari 2008

och andra dagen.

var inte lika positiv. idag började folk störa sig pa att jag inte pratar. det är lätt att bli lat när man har en svenska i köket som översätter allt. imorgon ska hon inte vara där. och inte min nyvunna engelsktalande vän connor heller. och inte andi heller. betyder det att jag är ensam imorgon? gah. sömn ska vara bra har jag hört. gah. bilder gibt es gar nichts. restaurangchefen var för övrigt inne och gapade ett par ganger i köket (vilket inte ens han har rätt till). mest gnällde han pa att köket var för snabba pa att lägga rätterna. förrätten till tva olika bord fick ju absolut inte bli klar samtidigt. sen när kan man lägga mat för snabbt? äh. träffade jimmy efter jobbet idag. tog en burgare pa bk. jag lär ju inte bli tjock här i alla fall. tre arbetsdagar kvar innan helgen. woho!

1 kommentar:

  1. Du pratade ju massa tyska när du var hemma? :)
    /Mattias

    SvaraRadera