onsdag 6 februari 2008

vad var det som hände den där kvällen?

intressant och givande dag på skolan idag. tomatparfait, hallonbavaroise, nougatmousse, basilikasorbet, samt tomat- och basilikayoghurtglass åstadkom vi. improvisering var dagens ord. så får det bli när man inte har recept, men ändå har någon sorts hum om hur saker ska göras. basilikasorbeten blev lite för söt, annars blev det andra helt okej. yoghurtglassen var tokgod, även om den inte såg speciellt god ut innan vi körde den i glassmaskinen. var och tränade i förmiddags förresten. omotiverad konditionsträning i ca 45 minuter. bra, men ändå inte. nu väntar jag på robin, sen ska vi gå över till anette på ff. om det blir puben ikväll återstår att se. han sa att han vill träffa mig igen btw. puh! ser fram emot helgen. då kommer min älskade helena hit. trevligt med besök hemifrån. det var så många som lovade att komma och hälsa på mig under min grythyttan-tid. besökarna lyser med sin frånvaro, men det är väl så det blir. jag räknar inte med att folk kommer hälsa på mig i berlin heller. det är ju trots allt bara tio långa veckor. "du är så himla jobbigt. vad du håller på. fan. vad skönt att du bokat biljett. du är så jävla jobbigt". dagens kommentarer a la H. haha. puss och gonatt!

1 kommentar:

  1. efter snart 7 år i malmö äre fortfarande ingen som kommit. sånt är livet.

    SvaraRadera