lördag 9 februari 2008

zwei wochen.

två ynka veckor kvar tills jag drar. de ringde från min praktikplats igår igen. bekräftade att de fått mitt mail och att förmodligen dottern till värdparet (där jag ska bo) kommer och möter mig vid flyget. med tanke på mitt språkbruk de senaste dagarna så var jag rädd att jag pratade likadant när jag pratade med tüsken i telefonen. men icke. har varit i örebro torsdag till fredag. mötte upp helena igår och åkte till hyttan. blev en del vin igår. en sväng till puben blev det också. kunde nog räkna antalet personer där på två händer i alla fall. för övrigt så har jag ont i halsen. det är inte bra att dricka. jag borde börja packa också. om en vecka går flyttlasset från hyttan. det har redan gått ett och ett halvt år sen jag flyttade hit. galet. vad händer sen? bosätta mig någonstans och ta tag i mitt liv ett tag? den som lever får se. flyget till berlin kanske kraschar. fått kommentarer på vårt grupp-pm vi skrev sist förresten. det mesta var bra, men det var några synpunkter, som inte ens var något att hänga i julgranen. för övrigt så förstår jag inte varför det ska skrivas "bra!" för att man haft få skriv- och stavfel. trodde det var ett universitet vi pluggade vid, och inte ett lågstadium. however. nu blir det kläder på, frulle, en tur till återvinningen och sen städa. det löser sig. det mesta. alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar