fredag 21 mars 2008

dagens therese.

jag satt och funderade medans jag åt p-mat idag om jag skulle säga någonting om hans förmodligen misslyckade tårtor med gelatinklumpar eller om jag skulle låta någon annan märka det. äh. jag chansar. dåliga grejer ska ju liksom inte ut till gästerna. när jag gick hem så stod han och gjorde nya tårtor, som han också misslyckats med, genom att han i dessa fått en bismak av ramslök. även om jag är praktikant och är allmänt kass så vill jag ju ändå inte att dåliga grejer ska ut ur köket. så är det. att ansvara för att saker och ting blir korrekt gjorda slipper jag gärna just nu. när jag gick från jobbet till friedrichstraße förut så såg jag ett gäng killar på håll. när de var en bit ifrån så hörde jag att de förde ett jävla liv också. "äh. det är säkert svenskar" tänkte jag. när jag kom så pass nära dem att jag hörde vilket språk de pratade så tänkte jag "mhm, svenskar". imorgon har jag tydligen sovmorgon. börjar inte förrän ett. skönt. då kan sova till elva. jag är ju inte ens trött. puss o hej. och just det... de har tvingat mig att prata tyska hela dagen idag också. braaa! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar