måndag 3 mars 2008

helgen

oj. redan terdje mars. skumt. i lördags var jag och jimmy först pa stan typ hela dagen. sedan införskaffade vi en flaska vin som vi delade pa hemma hos honom. han bor i ett rum pa typ 2 x 2 m. fan vad jag skrattade när jag gick in där. vi drog vidare till baren som ligger i circus hostels, där vi vet att det finns massa internationella personer, som ocksa ska ut och göra berlin. satt där ett par timmar och pratade med ett par skottar och nagon australiensiska innan vi drog vidare till en pub pa oraniensburgare straße, där vi tidigare under dagen at frukost. där blev vi sedan upplockade i bil av emelie och hennes jobbarkompis som kom in till berlin fran potsdam. vi akte till en pub och tog en drink innan det var dags att dra till en klubb. nu hade klockan hunnit bli halv fyra pa söndagsmorgonen. klubben lag inne pa nagon gard med massa höga hus. kullerstenar utanför. inne pa klubben blev det ytterligare en öl och en hel del skaka rumpa. träffade pa tva av tjejerna som jobbar service pa min praktikplats. hörde inte ett ord av vad de sa, men det blir säkert bra. klockan sex lämnade vi detta stället för att aka hemat till sängen. hade bestämt möte vid friedrichstraße med jimmy kl 13 pa söndagen, sa vid 11 efter 4 timmars sömn var det bara att ga upp. brunch pa subway och sedan en kaffe nära mitt jobb. sedan bestämde vi oss för att ta en bio. sagt och gjort. fick aka till potsdamer platz och en skithäftig byggnation där vi sag sweeney todd. skum film. musikal-thriller. mycket blod blev det. jag somnade en stund mitt i när det inte hände nagot. emelie akte hem till potsdam efter filmen och jag och jimmy akte till hauptbahnhof och intog en bit mat. jag akte hemat runt 21 och när jag kom hem sa har det kommit en till tjej till lägenheten. anna heter hon, och kommer fran nagon liten ort i sachsen. hon pluggar nagon teaterlinje och ska vara här i tva veckor nu, sen hem o jobba lite och sen vara här ytterligare en vecka. aja, det blir bra det här. jag pratar sa jävla skumt när jag är här. engelska blir det mest, även om min tyska nog är mycket bättre än vad jag tror den är. nefan, nu blir det duschen och sen ska jg träffa jimmy pa stan. ska besöka ett inernetkafé och skriva loggböcker. maste skaffa ett tyskt kontantkort idag ocksa. imorgon blir det jobb igen. det är ju inte manga minuter jag tillbringar hemma direkt. men vad gör man inte. puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar