fredag 28 mars 2008

I need meat.

grattis till mamma och grattis till johan, som båda fyller år idag. jag har haft en skitdag på jobbet. gjort fyllning till tryfflar. passionsfrukts- och rosmarinklägg som var en aning surt. fina lock till kulorna fixade jag. och sedan tempererade jag chokladen så fint och rullade tryfflarna i choklad. sen började de läcka. åh, tempererad choklad förstörd. o sen temperera igen o så råkade det komma vatten i. göra om. och göra om. scheiße är dagens ord. och ingen sa nåt när jag sa det heller. förstår man. temperera choklad... smälta och upp till 40-45 grader. och sen ner till 27 grader och sen upp igen till 30-31 grader. o blire för varmt får man göra om. och kommer det vatten i så är det inte bra alls. temperera choklad är underbart. för övrigt så fick jag damp på A idag igen. eller tja, jag svor nog en ramsa när han mitt under mitt ev. utbrott som jag inte visste hälften av orden till säger "deutsch bitte!". ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!! was ist los therrrrese? I NEED MEAT! om 21 timmar och 20 min är helena här. det blir sååå roligt. puss till de som förtjänar. orka berätta mer om dagen. skrattat har jag gjort en massa i alla fall, även om vi satt i skiten mest hela tiden. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar