måndag 17 mars 2008

magsjuka

Titti och AndréAndy och Alex
firade 25-årsdagen på jobbet. vid tolvslaget bjöds det på champagne. gulligt av dom. i lördags var vi ute efter jobbet. en sväng till erdbeer-bar vid rosa luxemburg platz. tokgoda drinkar. strawberrycolada bland annat. igår kväll blev det en sub och sedan en bio med jimmy o hans kombo. frös sjukt mycket igår kväll. somnade vid 23. vid 1 vaknade jag inatt och pallrade mig ner från loftsängen. panikspringa till toaletten o kräkas. kändes inte så värt att klättra upp igen, så natten och hela dagen idag har spenderats dubbelvikt på soffan. blä. säkert 15 år sedan jag kräktes senast. fyfan. magsjuka är inte min grej. o att vara borta från jobbet är absolut inte min grej, men förmodligen bättre än att smitta gästerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar