onsdag 12 mars 2008

mohahahaha

"Kom igen - visst är det tuff men det härdar - du spelar nu i toppligan international stjärnkrog - det är inte som hemma i sverige på en vanlig krog - men likväl är det samma system på toppkrogar i Sverige. Men ett praktikantbetyg från Rutz öppnar flera dörrar än en fil kand från Grythyttan" - Heinz kommentar på min loggbok för vecka 2...
Igår var en bra dag på jobbet. Två av de ordinarie var lediga och jag var ensam praktikant där. Satt i skiten ett tag när amüserna skulle ut. Svårt att få ut upp till 20 stycken samtidigt, när det är upp till 15 moment på tallrikarna. Galet! För övrigt så fick jag göra juice av bland annat pepparrot igår. cool maskin, men jag höll på att kräkas av att andas in pepparrotsångorna. Ej att rekommendera. Jag hoppas resten av veckan blir bra. Ursula, som jag bor hos är trevlig förresten. Hon kan inte engelska, så det är bara för lilla mig att prata tyska. Igår kommunicerade jag mest på tyska på jobbet också. De förstår så mycket snabbare då, än om man pratar engelska. Oh, Helena kommer förmodligen hit och hälsar på sista helgen i mars. Det blir skoj. Nu, tandborstning och sen jobba. 7 veckor och 4 dagar. redan jobbat 2 veckor. det går ju snabbt det här. puss!

1 kommentar: