lördag 22 mars 2008

nu var det slut på det...

nu är det slut på detta daltande med mig. ska jag få ut något av den här praktiken så är det upp till mig att ta för mig och visa vad jag går för. visst, jag kan spela dum i 10 veckor, men vad får jag ut av det? ingenting! han sa åt mig från början att jag själv skulle organisera hur jag ville för att det skulle fungera för mig. fine! då gör jag det också. och då vill jag inte ha någon jävel som står och lägger sig i vad jag gör och inte gör. jag är tillräckligt smart och har koll ändå. det som stör mig är när han får skäll för att han är långsam med sina desserter eller sina aptitretare så ska han tjata på mig att jag ska skynda mig. det är inte mina desserter eller mina aptitretare som servitörerna har frågat efter, för att jag är för långsam. det är hans. det är inte jag som röker på och behöver bli påmind varje dag om hur aptitretarna eller desserterna ser ut. det är inte jag som slänger i gelatinet direkt i fruktsaften och får gelatinklumpar. ikväll har jag och jimmy tagit två jordgubbsdrinkar. sedan blev det en döner på friedrichstraße, där vi samtalade med två tyskar som tyckte att de skulle lära oss massa fula ord på tyska. a just det. idag har jag jobbat i entrematier på jobbet. inte många ord på tyska har pratats. mr röka-på pratade engelska med mig idag (förstår inte varför) och sedan står han ½ meter ifrån mig och pratar med chrille om mig på tyska. men vad fan tror han. istället för att bara stå och glo kan han väl hjälpa till. mojje. äh. sov dags. imorgon ska jag jobba mise. bara för att det är roligt och vettigt för mig. jag är ju egentligen ledig. nattinatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar