onsdag 26 mars 2008

o så vänder man allt till något positivt.

jag som var så glad igår över att jag var i berlin och här var det minsann ingen snö och inget slask och så vidare. imorse när jag stod i duschen och tittade upp mot himlen så ser jag bara ett grått dis. vad är nu detta? åh, snö. så härligt. det är tur att snön inte lagt sig på marken i alla fall, och inte blivit en massa slask. på bilarna får det gärna ligga snö. det gör mig absolut ingenting. however. tröck i mig ett par ägg till frulle, torktumlade mina kockkläder, vek de andra kläderna och pallrade mig iväg till s-bahn. in till oranienburger straße, kolla upp på den där väggen som jag måste ta kort på nån dag, sprang in på bageriet på hörnet och köpte mig en nötnougatcroissant och ringde på vid jobbet. kommer in i köket och då har alla redan börjat jobba. hmm, sommartid trots allt den här helgen? aja, det var ju kul att jag fick reda på att alla andra skulle börja en timme tidigare idag. muttrar. bytte iaf om och tog och började jobba lite. sedan blev det min kaffe och min croissant. sen sa jag nog inte ett ord fram till service. var inte på mitt bästa humör direkt. och att göra ravioli av spetskål är fan inte roligt nånstans. då står jag hellre och gör de där chartreuserna. jag slapp i alla fall lägga amüserna idag. det är så kul för övrigt när man kommer till jobbet och titti frågar om det är nån som vill ha mig till hjälp. "nöööö" fast å andra sidan gör det mig inget. jag trivs bra i entrematier. i alla fall. under service idag fick jag lära mig överraskningsmenyns mellanrätt och huvudrätt. bra bra. tillaga och anrätta. jag är trött. jag har ont i min högra fot. jag längtar till fredag! puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar