tisdag 18 mars 2008

ont ont ont.

nu börjar ryggen kännas av efter allt soff/säng-liggande. jag är glad att jag inte är en orörlig gamling med liggsår. stackars satar. jag orkar inte gå ut från rummet och tvunget prata med hon jag bor hos. ibland önskar jag att jag bodde ensam. suck. det är skönt att kunna vara osocial utan att behöva låsa in sig på rummet. jag skulle behöva ut o hämta luft också, men suck. en dusch kanske hade suttit fint också. jag borde eventuellt tagit ork till mig och jobbat idag. nej, så pass pigg är jag faktiskt inte. eller det kanske jag hade varit om jag fått i mig något ätbart, om jag gått ut i köket, eller till affären, eller tja. bara ätit något. jag orkar inte få frågor om hur jag mår. på tyska. som jag inte orkar tänka för att svara på. es ist egal. alles ist egal. vad lätt det är att bara ligga o tycka synd om sig själv istället för att ta tag i livet. buhäää. jag vill bli pigg och glad och alert nuuu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar