måndag 24 mars 2008

påskmat.

jahaja. det gick bra att jobba 7,5 timmar igår, trots att jag bara sovit 3 timmar och borde ha varit bakfull. idag har jag, jimmy och hans kombo käkat påskmat. eller tja, vi prioriterade det som vi verkligen ville ha. köttbullar, jansson, ägghalvor, gravad lax och två sorters sill blev det i alla fall. gott blev det. nu är det bara 5 dagar kvar tills helena kommer hit. fan vad roligt det ska bli. och det blir bara 3,5 arbetsdagar den kommande veckan. stängt imorgon. då ska jag tvätta och leta upp en uttagsautomat i närheten av mitt hem, så jag kan inhandla ett s-bahn-kort på tisdag innan jobbet. fixa till håret också imorgon kanske. inte en enda godisbit har jag ätit under påskhelgen. konstigt. det är nog bra för mitt viktväkteri att vara här. eller tja, jag äter ju typ ingenting istället. trodde på 10 kg plus under min vistelse här, men det ser ut att bli nästan 10 kg ner istället. perfekt inför beach 2008. fast blir det lika många soldagar som vanligt den här sommaren så spelar det ju ingen roll. jag vill träna i alla fall. längtar efter att få köra 60 min på crosstrainern igen. däremot längtar jag inte till den dagen då jag inser hur mycket svagare jag blivit under de här veckorna. äh. god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar