onsdag 5 mars 2008

psykbryt

sa, nu har jag fatt mitt första psykbryt pa jobbet. eller tja, det vara bara att svälja tararna kl 17 och lata dem flöda sa fort jag klivit av s-bahn kl 00:35. igar var inte min dag. hann inte äta frukost. sen cyklade jag och andré till gesundheit nanting och skulle fixa hygienpass. för att fa det maste jag vara skriven i tyskland, och det ska jag tydligen vara om jag ska praktisera längre än 10 dagar här. bulle. sa vi akte tillbaks till jobbet, at en nußnougatcroissant till frukost och drack en kopp kaffe. pressa citroner, tvätta skala och slanta 3 kg svartrötter - BLÄ! skiva 10 frysta kaninchen och sedan skära dem i 3mm kuber innan de tinat - senor da, gar ej att skära - hälften hann tina. skiva 6 laxfiléer och skära i 5 mm kuber innan de tinat - hälften hann tina. lunch - nehe, kom tillbaks therese, du maste göra rent skärmaskinen när du jobbat med fisk. städa städa. äta kall mat. service. gör det, gör det, gör det, gör det. lägg det, gör sa, nej inte sa. BLÄÄÄÄ!! slut pa service. städa städa. städa där ocksa. städa här. och sa kan du städa där. "be therese, hon gör allt man säger at henne". fan. jag kan tyska. jag önskar att jag inte förstod. pratar för övrigt tyska pa jobbet nu eftersom de är sa jävla korkade och inte fattar engelska. bitter. ja. byte av inställning. ja. Nu ska jag äta 2 kokta ägg till frukost och sen njuta av att det i alla fall inte är strejk pa S-bahn!

2 kommentarer:

  1. Vi hade en tyska här på jobbet, hon svalde inte känslorna så mycket, hon kunde springa hem med tårarna sprutande ibland...

    SvaraRadera
  2. Mera blogg!

    /Mattias

    SvaraRadera