onsdag 9 april 2008

chili + muschi = nicht ok!

idag körde andy entrematier, eftersom titti var ledig idag, och då trodde jag att jag skulle få göra gardemanger med chrille, som vanligt när titti är borta. men icke. slängde in min potatis i ugnen, skar potatisbrunoise och satte igång min kycklingfond. sen tog jag för mig av resterande mise en place-uppgifter fram till typ strax efter fyra då jag fick gå bort och hjälpa den uppstressade chrille. sagt och gjort. chili, ketchup, gräslök, färs, peppar, salt, senap. bouletter som vanligt. rullade en 150 stycken kanske. sen var det p-mat och sen toalettbesök innan service. mens är ingen höjdare att ha om man hackat chili. så dagens tips. ingen mens i samband med chilihack. som jag så fint uttryckte det. it feels like dry-fucking. heeelvete vad ont. idag har jag pratat tyska mest hela dagen. körde amüserna utan att någon stod och hängde över min axel. känns bra. skrev jag igår mån tro att det kommit upp en snygg bild på mig på skåpet vid entrematier? haha. så kul var det. jag höll på att dö förut. blä! ja just, någon (hon jag bor hos) hade tydligen skvallrat till min chef att jag tyckte det var tråkigt att jag inte får jobba på fredag när det kommer massa gäststjärnkockar till restaurangens sjuårsjubileum, så marco sa att jag givetvis fick komma in och jobba på fredag också om jag vill. byta mot lördag kanske...? tschüß och guten nacht!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar