fredag 18 april 2008

dålig dag.

äh. ingen bra dag på jobbet idag. onsdagar brukar ju vara mina dåliga dagar annars. eftersom jag var ledig igår, så blev torsdagen den dåliga dagen. blä. vet inte vad som var dåligt egentligen. jag är så totalt ofokuserad ibland. skulle skära typ 6 palsternackor i kuber. ca 6-7 mm. det gick verkligen inte. de första två blev en centimeter eller nåt. och så vet jag inte om hälften ens blev i närheten av kuber. avlånga och sneda och vinda. usch. tomatconcassé gick däremot bättre att skära. och rostad paprika. chartreuser har jag gjort idag också. femton stycken. tog mig bara 45 minuter. potatismos på 15 bakpotatisar tog väl en timme. så jävla segt att stryka igenom potatisarna genom den där finfinfinmaskiga silen. men det blir fint. amüser skickades ut av ändi ikväll. jag fick hjälpa chrille med förrätterna till sällskapet om 37 personer. o så fick jag lägga flarn på mellanrätten och huvudrätten. åh, så duktigt. kvalificerat yrkesarbete. aja. nu är det fredag i alla fall. två dagar kvar att jobba den här veckan. o så lite mer än fyra nästa vecka. ah. det blir toppen. om två veckor kommer jag hem. skumt. imorgon måste jag vara på topp igen. det funkar inte med dåliga dagar i stjärnkrogsvärlden. leider nicht. puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar