torsdag 3 april 2008

det är normalt.

idag fick jag jobba med Andy i köket. Eller tja, en stund i alla fall. han tycker det är halvjobbigt att ha en praktikant som han måste förklara allt för. fast vem skulle inte tycka det. bläk. idag har jag rullat 125 minibouletter. woho. skalat och skurit 10 schalottenlökar i bitar. och putsat och tvättat chitakesvampar. skurit steinpilze. skurit kartoffelbrunoise. rivit parmesan. vispat en liter grädde i kitchenaiden. lagt några amüser. skivat jordgubbar och lagt i kajs minitårtor, som jag hämtat ringar till och lagt plastband i. ja. givande. rengjort skärmaskinen. unter mit dem wagen gegangen (wie immer). skrapat spishällen med rakblad (auch wie immer). druckit 750 ml vatten. idag slapp jag i alla fall personalmaten. o så fick jag höra av chrille att "det där är normalt. jag fick också svullen fot i början när jag jobbat 25 dagar i följd med 12-timmarspass". åh, tack. vad upplyftande. nu är det mindre än en månad kvar. puss hej och god natt!

1 kommentar:

  1. Låter trevligt. Själv har jag en vecka och två dagar kvar.

    SvaraRadera