fredag 4 april 2008

Fyra komma fem...

  • dagar kvar tills jag gjort mina fyrahundra praktiktimmar.
  • månader kvar tills jag förväntar mig ett "-- --- -- ----"
  • år kvar och lite till tills jag fyller 30.
  • decennier kvar till pension.
hopp. imorgon blir det nice. ska eventuellt ut och ta en drink med herr P imorgon efter jobbet. kan ju bli trevligt. hoppas det inte blir alltför sent på jobbet bara. ska hänga med jimbobimbo till bvg om några timmar för att reda ut hans tjuvåkande på s-bahn. åååh suck. kollade precis s-bahn:s hemsida. Åh. suck. massa jävla ombyggnationer och dylikt på min linje. dels imorgon från 22.00 till måndag kl 01:30 är det bussar istället för tåg mellan südkreuz och priesterweg. SCHEISSE! och 8:e och 9:e går det inga tåg alls mellan nordbahnhof och potsdamer platz på nätterna mellan 22 och 01:30. men det är ju underbart. not. suck o stön. kan jag ta ledig en vecka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar