torsdag 10 april 2008

gänseleber....


jag måste faktiskt påstå att det icke är roligt eller speciellt tillfredsställande att putsa gåslever en hel dag. Det vill säga. Pilla isär levern. Peela bort skinnet och sedan gräva sig ner i den och försöka få bort att röda jävla små helvetessenor. samtidigt som gåsleverhelvetet smälter, eftersom det i princip bara är fett. detta är inte lycka. inte någonstans. annars har jag pillat med amüserna idag. vet inte hur många jag skickade. servitörerna satt i skiten, för de hade gett två personer ledigt. smart. not. och herr restaurangchef beter sig alltid som en röv när inte köksmästaren är på plats. gästerna ser faktiskt inte om jag rättar till en kopp bakom bardisken. nä, ta ut tallrikarna och fixa det ute i köket. det är ett skådespel här ute, de ser vad du gör. fine. asslicker deluxe. annars har jag plockat en bunt persilja idag. och putsat gåslever. och ja, det var väl allt. givande. just det. en plåt med potatis har jag slängt in i ugnen också. åh, vad jag är duktig. not. imorgon blir det nya tag. puss o hej!

1 kommentar: