onsdag 30 april 2008

gett upp.

kein bock, kein lust, kein motivation, kein essen, kein kaffee. ich bin gerade zu hause gekommen. heute war auch scheisse. ich habe nur einmal gefragt, ob ich nach hause gehen konnte. ja. und dann hab ich mein messer mitgenommen und dann bin ich nur weggegangen. kein tchüss, kein fuck you all, kein hejdå. nichts. jag är trött på att uppfattas som korkad. jag är inte korkad. det är så jävla frustrerande att arbeta ihop med folk i tio veckor som inte förstår vad jag säger, och som jag inte kan prata med överhuvudtaget. fan så jävla mycket energi det tar. jag har inte mer energi nu. och motivationen är slut också. så. psykbryt nummer fem blev mitt fall. något jävla praktikintyg orkade jag inte be om heller, så det får de förhoppningsvis skicka till mig på post eller så. jag orkar inte. nu vill jag bara hem. hem till misären hemma. suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar