fredag 25 april 2008

kläder. skor.

ibland inser jag att jag nog borde ha gjort någonting igår istället för att skjuta upp det. som att tvätta till exempel. för det första är min garderob nästintill obefintlig här, med tanke på hur lite packning jag fick släpa med mig på flyget. för det andra så har ju bara två av tre jeans pajat. plus stövlarna. toppen. undras vad jag har för kläder hemma egentligen. det är väl tanken som räknas ändå. jag har bokat konsertbiljetter. haha. det är fredag idag. undras vad jag får göra på jobbet. och om jag ska se till att skada mig idag. förhoppningsvis inte. verkar ju dumt. det räckte med saften från de pressade citronerna igår, som gjorde att såren i mina fingrar sved som aldrig förr. sista helgen i berlin nu. hmmm. jag vill ha nya kläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar