onsdag 30 april 2008

psykbryt no 4.

o så har jag haft psykbryt nummer fyra på jobbet. inte helt oväntat. kände igår att den här veckan skulle bli skit. idag var det snäppet värre. det är inte roligt att jobba med folk som bara är på dåligt humör. det tar så förbannat mycket energi att vara nere framför att vara glad. och det är jävligt svårt att hålla humöret uppe när alla runt omkring går runt och muttrar. jag hoppas på en bra sista dag på praktiken i alla fall. jag ser fram emot helgen. jag vet inte om jag ser fram emot att komma tillbaks till grythyttan på måndag, men det blir nog bra. jag saknar mina riktiga vänner. jag vill träffa mina systersöner och busa lite. jag vill träna. jag vill handla i svenska affärer och laga mat hemma. jag vill kramas med honom. jag vill åka hoj. jag vill ha sådär tråkigt som man bara kan ha i k-håla. men jag älskar fortfarande berlin. det vara bara jag som gick av vid min station inatt. läskigt. nej, inte alls. lugnet som finns här går inte att beskriva. jao. så är det. puss till han. <3

1 kommentar:

  1. Välkommen hem till tråk-khåla. Jag har bytt arbetsdag i helgen nu så jag kan komma på festen. Jag förväntar mig massor av GH3-spelande :)

    /Mattias

    SvaraRadera