lördag 12 april 2008

samstag.

det värsta med att vara ledig från jobbet är att tiden går så jävla fort och man vill hinna göra så mycket mer och därför inte har så stor lust att jobba dagen efter. dessutom så var det inte direkt glada miner i torsdags natt när jag var tvungen att åka hem (mitt sista tåg hem går kl 01:03), och de andra var tvungna att fortsätta med mise en placen inför fredagens gästspel. aja, jag lär mig säkert något nytt idag också. är jag lite förkyld. inte helt oväntat med tanke på att hon jag bor hos har varit genomförkyld ett par dagar nu. borde styra upp min 25-årsfest lite grann för övrigt. nån som känner sig manad att hjälpa till lite kan ju räcka upp en hand, å andra sidan brukar allt lösa sig på ett eller annat sätt. a just. tågen går inte mellan priesterweg och südkreuz den här helgen heller. idag ska jag iofs försöka ta mig hem en vettig tid, så jag kan undvika att somna på bussen och tågen. jupp. ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar