söndag 20 april 2008

söndag.... besök!

söndag igen. veckorna rullar på så sjukt fort. tolv ynka dagar kvar till hemresa. denna vecka kan summeras som kaos. igår gick det i alla fall lite bättre på jobbet. fröken K var på sitt bästa humör, som vanligt och mer eller mindre slängde vågen på mig när hon tyckte jag var i vägen. under service kom hon och gapade nåt om nån syfon som jag inte alls tagit ner till källaren. den hittade hon ju såklart vid sin egen plats sen. allting är alltid mitt fel. men det är ju så det är att vara praktikant. andy var på sitt bästa humör igår också. tänkte jag ska gå tidigare på fredag kväll, men det verkade ju måttligt populärt. sköter du dig så får vi se, fick jag som svar. however, vi var klara strax efter tolv inatt och då mötte jag upp jimmy. vi tog en promenix och sen åt vi currywurst med pommes och majjo. gottit! kom i säng fyra inatt. så är det. idag kommer anette hit. så, sightseeing i berlin igen? puss hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar