lördag 12 april 2008

Turist javisst!

idag har jag gjort en sån grej som jag absolut inte skulle tänka mig att göra. turist javisst. åkt på en hygglig rundtur i berlin på fyra timmar tillsammans med jimmy släkt.äh va fan. det är väl bra att se lite av berlin. äh. nu är jag trött i alla fall. turistat färdigt för det här året. och för nästa också. vad byggnader har för stil och så skiter jag fullständigt i. och historia tja. orka. gonatt!
Grisen i hotellentrén.
Förväntansfull JimmyFörväntansfull lillasyster

Turistig mamma och moster till Jimmy

Förväntansfull Mongo-Tes

Godisflyg
Checkpoint Charlie

Syskonen Fogelström posar vid east side gallery

east side gallery

atommannen - tre stadsdelar möts

minnesmonument vid treptower park
för stupade soldater ur röda armén

del av minnesmonumentet vid treptower park

trasiga händer efter allt köksarbete

Hauptbahnhof - stort!

judiska minnesmonumentet

brandenburger tor

olympiastadion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar