tisdag 6 maj 2008

dagis.

hej och välkommen till dagis. idag ska vi rita av varandra utan att titta på pappret. och tills på onsdag ska ni rita 13 linjer som symboler för olika uttryck.
  • "kan det vara flera linjer eller ska det bara vara en?"

linjerna ska gå mellan två punkter och du ska inte lyfta pennan. flera linjer ska ritas för att visa hur ni kom fram till resultatet.

  • "kan det vara flera linjer?"

hur fan i helvete blir det två linjer av en linje som dras mellan två punkter utan att lyfta pennan??!!

Så tretton linjer skall ritas tills imorgon. Plus att ett rum ska ritas av. Efter det skall ett rum ritas av ur en bok mha smörpapper. och efter det ska rummet ritas av igen. också tills imorgon. för övrigt så ska vi rita äpplen varje dag. jag har precis ritat mitt andra. vattenfärg skall inhandlas inför måndagens inlämning, som vi inte vet vad den är än. det här är verkligen en kurs för mig. SM i idioti. kände man sig korkad under praktiken, så vet jag inte vad man ska säga om det här. igår kväll blev det födelsedagskalas för calle och grillning. lite öl och en sväng till guldkusten. tja. vad ska man säga. dagis. just det. jag har klippt mig också. tror det blev bra. styra upp en bild nån dag kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar